Over het algemeen worden de kosten voor fysio- en manuele therapie door uw zorgverzekeraar vergoed.
Raadpleeg altijd uw eigen polis.

Wordt uw behandeling vergoed?

Tuerlings Fysiotherapie en Osteopathie heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bent u volwassen? Dan dient u echter wel een aanvullende verzekering te hebben om voor vergoeding van uw behandeling in aanmerking te komen. Heeft u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan ontvangt u van ons een nota, welke u zelf dient te voldoen.

Heeft u een chronische aandoening, dan worden de behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering nádat de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering zijn vergoed. Dat geldt uiteraard alleen als u een aanvullende verzekering heeft voor minimaal 20 behandelingen.

Voor kinderen tot 18 jaar worden fysiotherapiebehandelingen vergoed uit de basisverzekering.

Meer informatie?

Wij zijn aangesloten bij de NVO

Nederlandse Vereniging voor Osteopathie

Verwijzing

Het is voor een behandeling niet noodzakelijk om een verwijzing van een huisarts of specialist te hebben. U kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht. Indien noodzakelijk, kan in overleg met u contact worden gelegd met uw huisarts of specialist.

Kosten niet nagekomen afspraak

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij tijd voor u. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de afspraak te komen, dan verzoeken wij u zich tijdig (binnen 24 uur) af te melden.

Zijn wij niet aanwezig, dan kunt u zich afmelden door het achterlaten van een bericht op onze voicemail.

Als u door bijzondere omstandigheden niet in de gelegenheid bent zich tijdig af te melden, bekijken wij in overleg met u of we de niet nagekomen afspraak in rekening brengen.

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Over uw 1e afspraak of hebt u een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen u graag bij uw herstel!

Bel 0165-569527
Mail